MENU
Leverancier van autoclaven, vriesdrogers, waterbehandelingssystemen en reinigings- & desinfectiesystemen

Over Zirbus Technology Benelux B.V.


Zirbus Technology Benelux B.V. is een dochteronderneming van Zirbus Technology GmbH in Duitsland.

Wij verzorgen al meer dan 30 jaren de installatie, onderhoud, kalibratie en validatie van verschillende apparaten. Hierbij zijn wij trots op onze persoonlijke, kundige en service gerichte aanpak. Ons pakket bestaat uit autoclaven, vriesdrogers, mediabereiders, afvalwater sterilisatoren en stoomgeneratoren geproduceerd door Zirbus Technology GmbH. Wij produceren en leveren niet alleen standaard producten, maar ook maatwerk. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de specificaties binnen de geldende richtlijnen vallen. In aansluiting hierop leveren wij nog reinigings- en desinfectiesystemen van Ken en waterbehandelingssystemen van Stakpure.


Alle machines zijn te documenteren door middel van de verschillende pakketten die wij bieden: Ontwerp-, Installatie-, Productie- en Product kwalificatie. Zirbus Technology Benelux B.V. heeft een sterke Service Dienst en een uitgebreid magazijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Zirbus Technology Benelux B.V. heeft zich tot doel gesteld om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. Dit vindt u onder andere terug in de zonnepanelen op het dak van onze firma die jaarlijks 30000 kWh aan elektriciteit leveren voor onze vriesdroog faciliteiten, hybride plug-in en EV auto's en overige stroomverbruikers. Ons kantoor pand is inmiddels voorzien van energie zuinige LED-verlichting. Daarnaast beschikken wij over een schone EURO 6 vrachtwagen.


U kunt hier de overzichtsbrochure van Zirbus Technology downloaden