MENU
Leverancier van autoclaven, vriesdrogers, waterbehandelingssystemen en reinigings- & desinfectiesystemen

Service Dienst


Zirbus Technology Benelux B.V. draagt graag haar kundige, persoonlijke en service gerichte aanpak uit. De kwaliteit en kunde van onze Service Dienst vinden wij dan ook van essentieel belang. Onze Service Dienst dient ter uw ondersteuning, dan wel op afstand of bij u op locatie.


Nadat de apparatuur is afgeleverd en in bedrijf is genomen kunt u vertrouwen op onze Service Dienst. Er zijn diverse mogelijkheden voor het vastleggen van preventief onderhoud in een service contract. Hierbij kunt u denken aan: preventief correctief onderhoud, valideren en kalibreren. Ook bestaat er de mogelijkheid uw apparatuur door onze Service Dienst te laten reviseren.

 

Onze service medewerkers worden intern en extern opgeleid en zijn VCA gecertificeerd.
 

Al onze koudetechnische werkzaamheden verrichten wij volgens de eisen van de certificering F-gassen. De F-gassen certificering biedt u de zekerheid dat alle koudetechnische werkzaamheden onder de geldende regelgeving worden uitgevoerd. 

Kalibratie

Wij kunnen uw kalibraties voor temperatuur, druk of geleidbaarheid volledig verzorgen. Met onze meetapparatuur bent u dan verzekerd van een betrouwbaar proces binnen de gestelde specificaties. Al onze meetapparatuur wordt in een RvA geaccrediteerd laboratorium periodiek gekalibreerd. Na kalibratie ontvangt u de door ons opgestelde protocollen en de kalibratiecertificaten van de meetapparatuur.

 

Validatie

Het valideren van uw apparatuur wordt uitgevoerd door een onafhankelijk gecertificeerd bedrijf met de kennis van onze apparatuur. De metingen worden conform een vooraf opgegeven protocol uitgevoerd en getoetst aan de geldende richtlijnen die van toepassing zijn op de apparatuur.


Reviseren

Wij bieden u daarnaast een revisie service. Dit is mogelijk door het vervangen van mechanische en/of elektrische componenten. Een andere optie, of aanvulling is het aanpassen van de software. Op deze manier brengen wij uw apparatuur weer op het niveau van de huidige gebruikte technieken.